Veruit het meest populaire dieet op het moment is het eiwitdieet. Door minder koolhydraten te eten en deze te vervangen door eiwitrijk eten, lijken de kilo’s met gemak te verdwijnen. De eiwitten zorgen er namelijk voor dat vet wordt omgezet in energie. De vetbranding in je lichaam wordt versneld en eiwitten geven een verzadigd gevoel waardoor je minder honger hebt. Je moet dan wel op zoek naar eten waar veel eiwitten inzitten. Eiwitten komen namelijk nier zomaar uit de lucht vallen. Bij de meeste eiwitdiëten krijg je recepten met ingrediënten die vol zitten met eiwitten, maar tussendoortjes ontbreken vaak. Daar kunnen de producten van Protislank een goede oplossing voor zijn. Je zult versteld staan van de uitgebreide keuze!

Het koekiemonster

Zegt je familie altijd dat je van de koekjes af moet blijven, omdat je er dik van wordt? Familie kan af en toe ook zo vervelend zijn. De koekjes van Protislank zitten namelijk vol eiwitten die goed voor je zijn. Het is niet de bedoeling dat je de doos in één keer leeg eet, maar je kunt wel een koekje nemen zonder de schuldig te voelen. Het koekje smaakt nog lekkerder als je naast je zus gaat zitten en extra hard begint te smakken. Dan is de boodschap misschien eindelijk duidelijk dat ze zich met haar eigen leven moet bemoeien.

CHOCOLA!

Wie zegt dat chocola niet gezond kan zijn? Er zijn sommige dingen waar je gewoon geen nee tegen kunt zeggen. Chocola staat bij de meeste mensen zeker in de top 3. Het is ook gewoon zo lekker. We maken het dan ook niet ingewikkelder dan het is. Chocola + eiwitten = sterke spieren! Maar wel in mate natuurlijk, anders is chocola plus eiwitten gelijk aan nog meer overgewicht.

Caramel, praline of pinda?

Ondanks de heerlijke koekjes en geweldige chocolade kiezen de meesten nog altijd voor de proteïne repen. Deze repen geven een energie boost en zijn in allerlei smaken te vinden. Kies voor Caramel Crisp, Kokos Crunch, Appel Yoghurt of Banaan Toffee Crunch. De repen zijn de perfecte manier om een lange dag op werk door te komen. Zodra je moe begint te worden en je niet meer kunt concentreren, helpt een proteïne reep je om de dag te overleven. Je voelt je meteen weer goed in je vel en bent klaar om weer aan het werkt te gaan.

Doe het zoals de Belgen

Heb je ooit wel eens een echte Belgische wafel gehad? Lekker, hè? Tijdens een strikt dieet mag je die natuurlijk niet hebben, maar je kunt wel doen alsof. De eiwitwafels zijn misschien niet zo lekker als het echte werk, maar als je je ogen dichtdoet lijkt het net echt. Weet je wat nog het allerbeste is aan deze wafels? Ze zijn ook nog eens koolhydraatarm. Je bent met deze wafels dus echt goed bezig.

Het geluid van knapperige chips

Omdat je een dieet volgt, betekent nog niet dat je helemaal niet mag snacken. Als je ‘s avonds op de bank zit te kijken naar de nieuwe aflevering van Narcos, heb je natuurlijk wel een lekkere snack nodig. Je wilt eigenlijk gewoon kunnen genieten van een zak chips. Je dacht misschien dat dit verledentijd was, maar nu niet meer. Er bestaat namelijk zoiets als gezonde chips. Wie had dat gedacht?

Wat ga jij proberen?

Je weet nu wat er allemaal mogelijk is. Het is nu helemaal aan jou om te kiezen. Ga je voor de populaire proteïne repen of kies je toch voor de koekjes? Het klinkt natuurlijk als een groot feest, maar alles is slecht voor je als je er te veel van eet. Neem wat je lekker vindt, maar blijf wel altijd letten op hoeveel je eet. Kleine porties zijn het allerbelangrijkste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here