Reviews van bezoekers

Reviews van bezoekers Totaal van reviews: ★★★★★ 4.7 4 reviews
5 1

Naam
E-mail
Titel van review
Beoordeling
Inhoud

Leuke website met veel informatie!

★★★★★
5 5 1
Deze website is zeer handig voor mij, want wil snel proberen af te vallen. Heb al veel interessante artikelen gevonden. Ik ga maar eens een strijdplan maken 😀 Groetjes uit het Zuiden

Eindelijk op gewicht...

★★★★★
5 5 1
Ik heb na veel lezen over het koolhydraatarm dieet besloten hiermee te beginnen. En ik kan zeggen ik nu eens eindelijk op mijn streefgewicht ben gekomen. Er is meer dan 15 kilo af! Bedankt voor alle nuttige tips en voorbiedereen die nog gaat afvallen, succes! 🙂

18 kilo afgevallen met het eiwitdieet

★★★★☆
4 5 1
Nooit geweten dat je met een eiwitdieet zo snel kan afvallen. Het is met nu toch gelukt in iets meer dan een maand tijd. Geen hongergevoel ervaren en het eten is echt heel erg lekker... En zo makkelijk ook eigenlijk, voor je het weet zijn de kilo's er af. Ben er in ieder geval erg blij mee allemaal!!!!! Kan nu lekker pronken in mijn bikini hihi 😀

Veel kennis over afvallen

★★★★★
5 5 1
Vind hier veel nuttige info over afvallen heel erg bedankt daarvoor...