Wil je afvallen dan moet er iets veranderen, dat is logisch. Het probleem ligt hem bijna altijd in je voeding. Je zal daarom anders moeten gaan eten om vet te kunnen gaan verbranden. Het Paleo dieet gaat er met gezonde voeding voor zorgen dat je dit kunt realiseren. Je zal met dit dieet dan ook zeker de nodige kilo’s gaan afvallen. Maar hoe werkt het dieet precies?

Wat is het Paleo dieet?

Het dieet werkt aan de hand van een voedingspatroon zoals je eigenlijk zou moeten eten. Dit met daarbij als doel ook snel te kunnen gaan afvallen. Je doet dat aan de hand van onbewerkte voeding die direct uit de natuur komt. Door te eten wat de natuur je te bieden heeft is het sowieso gezond. Ook ga je ermee afvallen en na het bereiken van jouw streefgewicht zal je niet snel de kans krijgen om opnieuw overgewicht te ontwikkelen. Overgewicht is een welvaartsprobleem. Door niet meer in overvloed de verkeerde dingen te eten waar de supermarkten vol mee liggen, zal je dit probleem dan ook snel oplossen.

Dit is hoe het dieet werkt…

Het dieet kent een aantal regels die je moet hanteren om snel vet te verbranden. Deze dien je strikt op te volgen voor het beste resultaat. Hieronder laten we je zien hoe het dieet werkt en er snel mee gaat afvallen.

Met onbewerkt eten ga je sneller vet verbranden

Je gaat bij het Paleo dieet veel meer onbewerkte producten eten. Dit houdt in voeding uit de natuur zonder toevoegingen. Ze bevatten geen extra suikers, zouten, geur- en smaakstoffen of meer van dit soort dingen om producten nog lekkerder te maken. Onbewerkte voeding is gezond, levert veel voedingswaarde en zorgt door de samenstelling dat je sneller zal gaan afvallen.

Letten op wat je eet en niet zozeer de hoeveelheid

De nadruk ligt heel erg op wat je gaat eten en niet op de hoeveelheid. Nu is het goed om te kijken wat voor producten je eet. Toch gaat dit altijd gecombineerd met de hoeveelheid. Samen vormen ze namelijk de basis voor snel en gezond afvallen. Hier bijna of helemaal geen aandacht aan schenken is dus niet verstandig. Een goed dieet houdt hier al standaard rekening mee.

Paleo is een erg streng dieet met beperkte keuze

Het Paleo dieet hanteert een principe op basis van gezonde voeding. Toch is het ook wel heel erg streng. Je mag namelijk een aantal dingen niet eten. Het gaat hier om peulvruchten zoals bruine bonen en pinda’s, melk, kaas, kwark, rijst en roggebrood, plantaardige olie, bepaalde soorten vlees en meer van dit soort producten. Dit maakt het nog best ingewikkeld en ook lastig te volgen. De variatie wordt dus erg beperkt in dit dieet, wat juist de kracht moet zijn van een goed dieet.

De gebruikerservaringen van het dieet in de praktijk

Paleo werkt, maar is lang niet voor iedereen. Het is moeilijk vol te houden en vaak zelfs ook minder effectief dan andere diëten. De ervaringen liggen dan ook niet op 1 lijn en zijn heel persoonlijk.

De verschillen tussen het Paleo en koolhydraatarm dieet

Het Paleo dieet kent veel overeenkomsten met het koolhydraatarm dieet. Zo beperken ze allebei de koolhydraten in je voedingspatroon, met name de enkelvoudige met een hoge GI. Dit zorgt ervoor dat je snel gaat afvallen. Toch zijn er ook de nodige verschillen. Zo moet je bij Paleo veel strikter opletten wat je eet en mag je een aantal dingen ook echt absoluut niet eten. Bij het koolhydraatarm dieet heb je veel meer keuze en variatie in wat je eet. Ook ga je hiermee nog veel minder foute koolhydraten eten, waardoor je pas echt optimaal vet gaat verbranden. Verder is het koolhydraten dieet veel duidelijker en comfortabeler te volgen.

Welk dieet is beter: Paleo dieet of koolhydraatarm dieet?

Doordat je meer variatie hebt in wat je mag eten, beter op je koolhydraten let en het complete plaatje klopt luidt het antwoord op deze vraag het koolhydraatarm dieet! Je gaat hier 2 tot 3 kilo per week mee afvallen als je alles netjes opvolgt. Doordat je anders gaat eten wordt je ook een heel stuk gezonder. En je leert ook deze gezondere levensstijl te hanteren na het dieet om jouw ideale streefgewicht te behouden. Hiermee is dit ook dan gelijk het beste alternatief voor een Paleo dieet.

Het Favoriete koolhydraatarm dieet van onze bezoekers!

Het meest gekozen koolhydraatarm dieet is de Afslank Receptenbijbel! Hierin staan meer dan 100 overheerlijke koolhydraatarme recepten die je simpel en snel klaar kan maken door ze 1 op 1 over te nemen uit het boek. Verder krijg je heel veel inzichten en leer je hoe afvallen echt werkt. Met alle tips uit het boek ga je hiermee op een gezonde manier 2 tot 3 kilo per week afvallen met blijvende resultaten.

Tijdelijk met korting! De Afslank Receptenbijbel is met onderstaande link nu 27,- euro + je krijgt er ook nog een paar hele leuke extra’s bij. We weten niet hoelang deze actie nog duurt, je kan daarvoor het beste even de link proberen of je nog gebruik kunt maken van deze leuke actie.

De Afslank Receptenbijbel nu tijdelijk voor 27,- euro + hele leuke extra’s!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here