Over Ons

Wij van Healingfoods.nl schrijven graag over voeding, gezondheid en afvallen. Wij geven op onze website dan ook zo goed mogelijk advies. Wij bieden je slimme tips over gezondheid, welke voeding je energie + kracht geeft en hoe je het best kan snel kan afvallen. Hiermee willen we Nederland bewuster maken over de mogelijkheden die er zijn en welke diëten echt werken!

Op onze website verkopen wij zelf geen producten of diëten. We proberen je wel met kennis, wetenschappelijke feiten en gebruikerservaringen het beste advies te geven. Hiermee kan je dan gelijk op de juiste manier starten met jouw doelen. Zo sla je de valkuilen en fouten die anderen al een keer gemaakt hebben over. Op die manier ga je direct en concreet iets doen tegen jouw overgewicht, gezonder worden en stralender door het leven.

Heb je toch nog vragen en wil je ons een bericht sturen dan kan dat op onze contact pagina. Wij geven hierop dan zo snel mogelijk antwoord en voorzien je van het beste advies. We helpen je graag verder met jouw doelen!