Met veel verschillende diëten op de markt is het soms moeilijk kiezen. Een hoop diëten komen hun beloftes niet na of leiden geenszins tot de gewenste resultaten. Jammer genoeg belanden hierdoor enorm veel Nederlanders in een jojo effect. Of vallen ze amper tot zelfs helemaal niks af. In enkele gevallen kan het zelfs leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Alles waar je natuurlijk niet op zit te wachten als je wilt gaan afvallen. Gelukkig bestaan er ook goede diëten, waarvan het Vitadis Slanker Leven Plan er met kop en schouders bovenuit steekt! Dit dieet is gekozen tot Beste Dieet Van 2017 vanwege de krachtige resultaten na onderzoek door verschillende autoriteiten, deskundigen en geïnteresseerden.

Vitadis Slanker Leven Plan is het beste eiwitdieet

Het gaat hier om een erg populair eiwitdieet waarvan de resultaten inmiddels zijn bewezen. Je gaat er op een gezonde manier 3 tot 6 kilo per week mee afvallen en met blijvende resultaten. Het dieet wordt dan ook door autoriteiten, deskundigen, en de vele positieve gebruikers ervan aanbevolen. Er zijn inmiddels al meer dan 20.000 Nederlanders succesvol mee afgevallen en dit aantal loopt nog steeds vrolijk op. Met deze informatie gaan we het dieet eens nader bekijken. We laten je zien wat je kan verwachten, bekijken de feiten en tonen je de ervaringen van dit eiwitdieet. Hieronder onze bevindingen.

Wat kun je verwachten van het dieet?

Hieronder even een opsomming van de beloftes die het dieet doet:

Op een gezonde manier 3 tot 6 kilo per week afvallen, zonder jojo effect en met blijvend resultaat

Je loopt geen tekorten op en krijgt dus geen nare klachten

Geen last van een hongergevoel tijdens het diëten

Volledig online te volgen, handige app voor boodschappenlijstjes en meer leuke extra’s

Indien gewenst, ondersteuning van de Vitadis Coaches die je helpen tijdens het proces om jouw doelen te behalen. Alleen als je dit wilt anders laten ze je gewoon met rust.

Ervaringen met het Vitadis Slanker Leven Plan…

Beloftes zijn er natuurlijk wel om ze na te komen. We gaan daarom ook even kijken naar de ervaringen van gebruikers, waaronder ook een aantal van onze bezoekers die het dieet gevolgd hebben.

Ontvangst + start en resultaten na 1 week

Nadat het pakketje correct is bezorgd en het volledige dieet snel is geleverd kan er vlot mee worden gestart. Na de tevredenheid over deze snelle bezorging merken we na een week veel positiviteit op als er gemiddeld 4,3 kilo wordt afgevallen, na 7 dagen dus al. We vinden dit zeer mooie resultaten en het dieet hierdoor erg effectief. Ook beoordeling van de smaak, hoe goed het dieet vol te houden is en de algemene ervaringen met het dieet zijn zeer positief. We zien dat bijna iedereen de gerechten, snacks en andere producten van het dieet erg lekker vindt. Dit slaat tegelijkertijd ook een bruggetje naar hoe goed je het vol kan houden. Het is met name makkelijk te volgen vanwege het feit dat je genoeg mag eten, maar ook omdat het eten lekker is.

De algemene indruk na 1 week is dus dat het Vitadis Slanker Leven Plan enorm goed wordt ontvangen.

De resultaten na 1 maand

We kijken ook naar de resultaten na 1 maand. Dit is natuurlijk een beter meetpunt, omdat je nu kan zien of er ook echt doelen zijn behaald. Verder kan er worden bekeken of er gebruikers van het dieet zijn gestopt. Het tegendeel is echter waar. We zien dat niemand het dieet heeft onderbroken en iedereen nog steeds volop bezig is. Dat is een goed teken. De gemiddelde resultaten na 1 maand afvallen met Vitadis zijn 15,1 kilo! Dit zijn zeer puike resultaten na 1 maand diëten. Voor een deel van de gebruikers is dit dan ook genoeg. Ze hebben hun doelen bereikt. Sommige leggen de lat wat hoger en gaan nog even door met afvallen.

3 maanden later…

Er zijn uit de groep die we hebben geanalyseerd nog enkele volgers die in totaal 2 tot 3 maanden zijn doorgegaan met het dieet. De resultaten na 3 maanden liegen er nog steeds niet om. Met gemiddeld 43,5 kilo zijn deze zeer indrukwekkend te noemen. Prachtige resultaten dus. Ook zien we dat de gebruikers die al gestopt waren netjes op hun gewicht blijven. Geen jojo effecten dus, wat een fijne wetenschap is, want daar doe je het uiteindelijk ook allemaal voor.

Het complete pakket en wat je allemaal gaat ontvangen

Je krijgt het volledige pakket met de bijbehorende voedingsproducten netjes thuisbezorgd. Daarnaast krijg je ook een mail met met daarin een link. Hiermee krijg je toegang tot de volgende zaken:

Jouw eigen persoonlijke Vitadis account

Het Slanker Leven Boek (E-Book) die je op elk gewenst moment kan inzien

Jouw eetmomenten die je zo kan bijhouden

Jouw geboekte vooruitgang

Enorm veel heerlijke recepten die je direct kan downloaden

Hulp van de Vitadis Coaches middels de handige en snelle online chat

De Vitadis app

Sportoefeningen, deze zijn niet nodig voor de behaalde resultaten maar meer bedoeld als extra voor wie er gebruik van wil maken

Vitadis Slanker Leven Plan Producten

Conclusie van het Vitadis Slanker Leven Plan

Het Slanker Leven Plan van Vitadis is een enorm gewaardeerd dieet. Dit op basis van de zeer effectieve en snelle resultaten, comfortabele manier van volgen en blijvende resultaten! Het is daarom ook gekozen tot het beste eiwitdieet om snel en gezond mee af te vallen.

Je zal er natuurlijk altijd iets voor moeten doen, want wonderpilletjes waarmee je snel heel veel gaat afvallen bestaan helaas niet. Het dieet van Vitadis komt het dichtst in de buurt van wat realistisch haalbaar is als het gaat om snel afvallen! Het dieet wordt dan ook met een volmondige JA aanbevolen door gebruikers maar ook door artsen, diëtisten en deskundigen op het gebied van afvallen.

Wil Jij Ook 3 Tot 6 Kilo Vet Per Week Verbranden?
Ontdek dan hier het Vitadis Slanker Leven Plan…

Tijdelijk met korting via de onderstaande link! Hoe lang de actie duurt is bij ons helaas niet bekend, enkel bij Vitadis zelf. Je kan daarom het beste onderstaande link controleren of de korting nog loopt!

Nu Tijdelijk 60% Levenslange Korting Op Vitadis…

3 REACTIES

  1. Ik heb het Vitadis dieet geprobeerd en ik ben er erg blij mee!!! Heel anders dan met andere diëten ben ik er serieus mee afgevallen, totaal 18,5 kilo in 1,5 maand tijd!!! Voor mij is echt het grootste pluspunt dat het eten gewoon voortreffelijk lekker is. Voel me beter, heb nu een mooi figuur en ga stralender door het leven. Superblij!!! 😉

  2. Ruim 2,5 kilo per week afvallen in mijn geval, dus je hoort me niet klagen. Ben tevreden over de goede klantenservice, het eten en de prijs. Voor mij is het allerbelangrijkste dat ik me er goed bij voel en behoorlijk ben afgevallen. Nu totaal al zo’n 12 kilo kwijt and still going strong…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here