Het eiwitdieet, of proteïne dieet, staat bekend als de beste methode voor snel afvallen! Je gaat met dit dieet in een rap tempo vet verbranden door het percentage eiwitten te verhogen in je voedingspatroon. Tegelijkertijd betekent het dat je koolhydraten zoveel mogelijk gaat vermijden. Ook de vetten worden beperkt in een eiwit dieet en bestaan met name uit gezonde onverzadigde vetzuren. Met een uitgebalanceerd plan ga je er zo dus voor zorgen dat je maximaal gewichtsverlies gaat realiseren.

Het is niet voor niks dat een heel groot deel van de Nederlanders het eiwitdieet gebruikt om snel hun ideale streefgewicht te bereiken …en met succes! Ook jij kan op deze manier serieuze resultaten boeken en eindelijk eens echt afrekenen met die overbodige kilo’s vet.

Wat is het eiwitdieet en hoe werkt het?

Je gaat jouw voeding aanpassen door hier op een slimme manier meer eiwitten in te verwerken. Door de inname van deze eiwitten moet je lichaam harder werken. Eiwitten zijn voor het lichaam namelijk moeilijker te verteren dan andere macronutriënten. Hierdoor ga je sneller vet verbranden. Eiwitten zorgen er verder voor dat je spiermassa opbouwt en beschermt. Je gaat met een proteïne dieet dan ook echt alleen opgeslagen lichaamsvet verbranden. Je doet dit met behulp van heerlijke recepten en eiwitrijke producten die je een voldaan gevoel geven, waardoor je geen honger hoeft te leiden. De ergste trek naar zoete producten of snacks neemt met dit dieet ook aanzienlijk af. Hierdoor zal je niet snel in de verleiding komen hier naar te grijpen. Het is dus een omzetting die je lichaam doet waarna je vervolgens snel kan gaan afvallen.

Waarom een eiwit dieet zorgt voor optimale vetverbranding!

We laten hieronder zien waarom snel afvallen het beste gaat met het eiwitten dieet. Deze manier van afvallen zal namelijk tot maximaal gewichtsverlies leiden. Lees verder welke factoren allemaal een rol spelen voor optimale vetverbranding met deze manier van diëten.

Wil Je Dit Overslaan, Maar Ben Je Wel Benieuwd Naar Het Beste Eiwitdieet?
Ontdek dan hier het favoriete eiwitdieet van onze lezers…

Weet wat je eet, maar ook hoeveel je eet voor snel gewichtsverlies

Door het volgen van een goed eiwit dieet met uitgebalanceerd voedingspatroon en meer eiwitten zet je dus vetverbranding in werking. Het flink minderen van koolhydraten zorgt ervoor dat je de dikmakers uitschakelt. Je leert ook meervoudige koolhydraten kennen die veel beter zijn in vergelijking met de enkelvoudige variant. Je gaat daarbij natuurlijk ook op de hoeveelheid eten letten. Dit zorgt er namelijk samen met WAT je eet voor dat je gaat afvallen. Je hoeft echter geen honger te lijden, met als feit dat extreem weinig calorieën eten alleen maar averechts werkt (doordat je lichaam bij uithongeren in spaarstand schiet en het jojo-effect veroorzaakt). Dit is bij het eiwitdieet dan ook niet het geval.

Je blijft dus gewoon lekker eten maar wel op een slimme manier zodat je snel kan afvallen, gezonder gaat leven en blijvende resultaten gaat behalen.

Maar hoe gaat het dan allemaal in zijn werk?

Dit heeft te maken met de GI (Glycemische Index) van koolhydraten. Die met een hoge GI nemen supersnel op en zorgen direct voor energie maar heeft ook effect op grote schommelingen van je bloedsuikerspiegel. Je lichaam gaat daardoor veel meer insuline afgeven. Insuline zal de energie die binnenkomt transporteren naar alle plekken in je lichaam waar dat nodig is. Teveel schommelingen en afgifte van insuline zorgt ervoor dat de werking van HSL (Hormone Sensitive Lipase) wordt tegengewerkt en LPL (Lipo Proteïn Lipase) juist wordt geactiveerd. HSL is een hormoon dat van groot belang is om vet te verbranden, waar LPL er echter voor zorgt dat je vet gaat vasthouden.

Oorzaak, gevolg en DE oplossing!

Enkelvoudige koolhydraten met een hoge GI zijn dus hoofdverantwoordelijk voor deze blokkade om af te vallen. Meervoudige koolhydraten met een lage GI minder, maar ook hiermee kan afvallen nog steeds lastig worden! Tenzij je het koolhydraatarm dieet volgt. Je moet dus feitelijk alle koolhydraten in je voedingspatroon flink gaan beperken.

Je krijgt makkelijk teveel binnen van alle soorten koolhydraten, wat resulteert in overschotten. Hierdoor ontwikkel je dan ook in een rap tempo overgewicht en kom je er niet vanaf. Je gaat daarom met het eiwit dieet meer eiwitten + vetten eten en koolhydraten juist zoveel mogelijk links laten liggen.

Hoe zit het dan met de vetten in dit dieet?

Vetten worden met het eiwitdieet / proteïne dieet wel gegeten. Hetzij natuurlijk in beperkte mate gezien de hoeveelheid calorieën per gram. Je gaat ook met name de gezonde onverzadigde vetzuren eten.

Ga je afvallen met alleen maar eiwitten shakes?

Sommige mensen denken overigens dat een eiwitdieet afvallen is met alleen maar eiwitten shakes. Niets is minder waar. Eiwitten zitten in heel veel van onze normale voeding. Je gaat dus niet alleen afvallen met shakes, maar met een ruime variatie aan lekkere voeding. Met heerlijke eiwitrijke recepten kan je daarom ook genieten van je eten en tegelijkertijd redelijk comfortabel afvallen.

Je ideale streefgewicht, gezonder leven en blijvende resultaten

Doordat je met het proteïne dieet de juiste inzichten krijgt, heerlijker recepten gebruikt en eiwitrijke voeding tot je beschikking hebt zal je dan ook vrij eenvoudig je ideale streefgewicht behalen en gezonder worden + op gewicht blijven.

Benieuwd naar het favoriete eiwitdieet van onze bezoekers?

Het beste eiwitdieet volgens onze bezoekers!

Het Slanker Leven Plan van Vitadis is verkozen tot het beste eiwitdieet met resultaten die kunnen oplopen tot 6 kilo veterlies per week zonder het jojo effect! Ontdek Vitadis Hier…

Wat zijn de gebruikerservaringen met het eiwitdieet?

De gebruikerservaringen zijn zeer verbluffend! Het dieet is niet voor niks enorm populair. Met het Slanker Leven Plan van Vitadis Health Care ga je tussen de 3 tot 6 kilo per week afvallen. Het is dan ook een erg effectief dieet. Op deze manier ga je namelijk snel afvallen en kan je binnen een aantal weken al op jouw ideale streefgewicht zijn. Ook daarna is het redelijk eenvoudig hierop te blijven. Je zal met dit dieet dan ook geen last krijgen van jojo effecten. Het Slanker Leven Plan van Vitadis is gezond, beschikt over veel heerlijke eiwitrijke recepten en zorgt snel voor de gewenste resultaten, ook voor de lange termijn!

Meer weten over het Slanker Leven Plan van Vitadis?
Lees hier de testresultaten van het dieet!

Is het eiwitdieet hetzelfde als een proteïne dieet?

Proteïne betekent hetzelfde als eiwit. Het proteïne dieet is dus exact gelijk aan het eiwit dieet. Het zijn geen 2 verschillende diëten maar het gaat hier dus om 1 en hetzelfde dieet. Dit om misstanden te voorkomen als je bekend bent met de term proteïne dieet.

Alle voordelen van het eiwitdieet op een rijtje

Je gaat erg snel afvallen doordat het dieet zeer effectief is en zorgt voor maximale vetverbranding.

Er zijn enorm veel heerlijke recepten beschikbaar. Hierdoor is het makkelijk vol te houden. Ook na het afvallen blijf je op deze manier makkelijk op jouw ideale streefgewicht.

Het is gezond! Doordat je met een goed eiwitdieet alles binnenkrijgt wat je nodig hebt wordt je gezonder, vitaler en energieker! En daarbij krijg je natuurlijk ook een prachtig, mooi en slanker figuur.

Geen last van jojo effecten of andere ongein.

Bewezen resultaten, veel Nederlanders kiezen daarom ook voor deze manier van afvallen!

Wat is het beste eiwitdieet?

Het beste eiwitdieet waarmee al meer dan 20.000 Nederlanders succesvol zijn afgevallen is dan ook met recht het Slanker Leven Plan van Vitadis! En deze teller tikt nog steeds lekker verder.

Ook artsen, diëtisten en andere deskundigen op het gebied van afvallen zijn het erover eens. Het dieet is de beste manier om snel af te vallen en staat enorm hoog aangeschreven. Tevens is dit ook het meest populaire eiwitdieet onder onze bezoekers.

Wij mogen op onze website bezoekers nu ook een exclusieve korting aanbieden. Je kan hiervan profiteren door op onderstaande button te klikken. Hoe lang de actie loopt is bij ons helaas niet bekend, je kan daarom het beste gewoon even kijken of de actie nog loopt!

Tijdelijk 60% Korting Op Het Slanker Leven Plan!

1 REACTIE

  1. Eiwitdieet is gewoon het beste dieet dat er bestaat! Ben nog geen betere tegengekomen en heb er een hoop gehad. Ben er bij elkaar 33 kilo mee afgevallen en geniet nu met volle teugen van mijn heerlijke figuurtje 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here